Bureau Fauve is een management- en boekingskantoor met de focus op management van acteurs en actrices en boekingen van comedians.

Management acteurs & actrices

Bureau Fauve behartigt de zakelijke belangen van acteurs en actrices. Ze is de schakel die opdrachtgevers met artiesten verbindt, dankzij haar netwerk binnen de film- en televisiewereld. Daarnaast staat ze in voor contracthandelingen en het opvolgen van pers- en promocampagnes. Tot slot kan elke artiest ook rekenen op nauwkeurig agendabeheer, boekhoudkundige opvolging en financieel advies. Op die manier kan de artiest ten volle focussen op zijn/haar artistieke bezigheden, waarbij Bureau Fauve graag het klankbord blijft en ideeën omzet in concrete projecten. Omdat iedereen uniek is, is de aanpak persoonlijk en de service op maat, aangepast aan de noden van elk individu.

Boekingen comedians

Een comedyavond organiseren zonder zorgen? Stand-up, improcomedy, MC’s, avondvullende shows, line-ups of korte acts, bij Bureau Fauve vind je het allemaal. Maar er is meer! Bureau Fauve helpt graag bij de technische omkadering van jouw evenement. Daarom werken we niet enkel met comedians, maar ook met ervaren technici. Zo boek je in één beweging een comedyact én een geluids- of lichtinstallatie. Tot slot staat Bureau Fauve ook steeds klaar voor advies rond programmatie en promo. Een onvergetelijke avond in jouw jeugdhuis, een geslaagd evenement voor je vereniging of bedrijf, een comedian op café of een gezellig huiskameroptreden: er is voor elk wat wils. Een geslaagde comedyavond zonder zorgen, daar gaan we voor.

Bureau Fauve

Bureau Fauve zag het levenslicht in 2013 en ontleent haar naam aan oprichtster, Fauve Demeester. Fauve werkte mee aan diverse TV-programma’s (SUPERSTAAR, Helden van Lach, Bevergem) en trok als tourmanager langs tal van cultuurhuizen en festivals.

Meer info over ons kantoor of één van onze artiesten? Aarzel niet om contact op te nemen. Het laatste nieuws over onze comedians ontdek je via de Facebookpagina van Bureau Fauve. Fauve en haar artiesten leren kennen kan ook via Instagram en Facebook.