Een comedy-avond organiseren zonder zorgen? Stand-up, improcomedy, MC’s, avondvullende shows, line-ups of korte acts tijdens je evenement, bij Bureau Fauve vind je het allemaal. Maar er is meer! Bureau Fauve helpt je graag bij de technische omkadering van jouw evenement. Daarom werken we niet enkel met comedians, maar ook met ervaren technici. Zo boek je in één beweging een comedyact én een geluids- of lichtinstallatie. Tot slot staat Bureau Fauve ook steeds klaar voor advies rond programmatie en promo.

Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke avond in jouw jeugdhuis, een geslaagd evenement voor je vereniging of bedrijf, een comedian op café of een gezellig huiskameroptreden, er is voor elk wat wils. Een geslaagde comedy-avond zonder zorgen, daar gaan we voor!

Freddy De Vadder
Freddy De Vadder
Vuilgebekte kettingroker met klare kijk op de maatschappij. Choqueert én relativeert. Authentieke West-Vlaamse rock-’n-roll!
>> website 
Dries Heyneman
Dries Heyneman
Psycholoog, scenarist (o.a. Bevergem), comedyregisseur en zelf ooit de helft van ‘Ter Bescherming van de Jeugd’. Nu solo op het podium, zijn eerste passie.
>> website 
Piet De Praitere
Piet De Praitere
Rasechte performer. Oude zak die momenteel zijn tweede jeugd beleeft. Fabuleuze verteller met een absurde stijl vol gratie en vaardigheid.
>> website 
Ygor uit Poperinge
Ygor uit Poperinge
Kleine, pittige man uit Poperinge. Enige absurditeit is hem niet vreemd …
>> website 
Iwein Segers
Iwein Segers
Iets meer dan 8 mensen vroegen er naar en nu is het zo ver. Eindelijk Professioneel, een nieuwe show van Iwein Segers …
>> website 
Zoe Bizoe
Zoe Bizoe
Nooit geziene combinatie van comedy en burlesque: Zoe Bizoe mixt humor en sensualiteit tot een unieke cocktail.
>> website 
The Lunatics
The Lunatics
Bende prettig gestoorde zotten. Al 15 jaar impro-comedy op het podium. Zonder voorbereiding maar altijd snel, verrassend en mét lachgarantie.
>> website 
Han solo
Han solo
Alter-ego van acteur/regisseur Han Coucke. Rechtuit, vol dubbele bodems en woede-uitbarstingen.
>> website 
Erhan Demirci
Erhan Demirci
Immer sympathieke Turk. Comedian, MC én presentator. Inspiratie vindt hij in politiek en integratie, maar evengoed in het dagelijks leven van de gemiddelde Belg.
Stijn Verdegem
Stijn Verdegem
Naast het proberen opvoeden van kinderen probeert Stijn ook menig man aan het lachen te brengen. Zijn humor gaat van haha naar hoho. Er is genoeg Stijn voor iedereen!
Elias Van Dingenen
Elias Van Dingenen
Elias schopt graag tegen de schenen, maar bedoelt het zo kwaad niet. Hij brengt onverwachte waarheiden met een kwajongensglimlach.
Karel De Rijcke
Karel De Rijcke
Karel speelt al jarenlang improvisatietheater en omschrijft zijn humor als ‘avant-garde absurdisme’. Ontdek vooral zelf wat dat is …