Christophe Haddad

Christophe Haddad (°1978, Wilrijk) is een Vlaamse acteur zanger regisseur en presentator. 

Al op jonge leeftijd stond hij op het podium en kwam hij in contact met acteren, muziek en dans. Zijn professionele carrière startte hij in de musicalwereld waar hij meer dan 11 producties op zijn naam schreef, waaronder Drie Musketiers, Titanic, Zorro (Stage entertainment), Peterpan (NTG), The King and I (BVV) en De Tovenaar van Oz. In Nederland werd hij bekend bij het grote publiek met zijn hoofdrol als de bad guy Nick Sanders in de populaire drama serie Goede tijden slechte tijden

Na dit avontuur vertrok hij naar New York waar hij ging studeren aan de Lee Strasberg Actor Studio.

Terug in België leerde het Vlaamse publiek hem kennen in de serie Ella als Frederico Garcia Gomez en speelde hij twee jaar in Zone Stad als de pro deo advocaat Maxime Verbist. Hij brak in Vlaanderen door met zijn rol Gunher Poecke in de serie Familie. Op dit moment is hij te zien in de populaire TV-serie Thuis waarin hij één van de hoofdrollen vertolkt.

Christophe speelde in tal van kortfilms waarvan Set in stone werd geselecteerd voor het festival van Cannes. Hij speelde de de hoofdrol Shiva in de Engels/Indisch geproduceerde film Echoes.

Voor het World War One BBC event stond hij samen met Helen Mirren op het podium in de rol van Pastor van Walleghem en in de BBC-dramaserie The white queen speelde hij een gastrol John Grey naast Rebecca Ferguson.

Met Thes Productions produceert en regisseert hij sinds kort zijn eigen kortfilms.

>> showreel

>> IMDB

>> contact: Fauve Demeester / mail@bureaufauve.be